aOlesa.com

Regalos Originales   
Pàgina principal >> Cartes al director >> Carta de l'Associació de Propietaris afectats per l'ARE d'Olesa
Carta de l'Associació de Propietaris afectats per l'ARE d'Olesa

L'Associacio de Propietaris afectats per l'ARE d'Olesa de Montserrat, després de llegir en mitajans de comunicacio d'ambit local i comarcal les declaracions de l'actual alcaldesa, aixi com d'altres politics que diuen per activa i per passiva que properament es fara una escola dins dels terrenys destinats a l'ARE, volem manifestar:

Els terrenys que el planejament destini a l’ús docent o altri, i que l’Ajuntament hagi de cedir a la Generalitat, per a la construcció del corresponent equipament, prèviament han de ser de titularitat de l’Ajuntament. Sense títol de propietat, lliure de càrregues urbanístiques o altri, la Intervenció de la Generalitat no acceptarà cap cessió ni iniciarà cap tràmit de despesa, atès que no podrà emetre la preceptiva acta prèvia de replanteig, on ha de constar la “lliure disponibilitat dels terrenys”.

L’Ajuntament disposarà de la titularitat dels terrenys quan s’hagi perfeccionat el Projecte de Reparcel•lació, que ni tant sols s’ha iniciat, i s’hagi urbanitzat aquella part (com a mínim) de sector, amb tots els seus serveis ad hoc, que requereix la posta en marxa del projectat equipament.

I finalment, atenent a l’oposició de l’Associació de Veïns, així com als recursos presentats davant dels Tribunals i pendents de resolució, no és fàcil ni còmode ni molt menys recomanable, per la mateixa Generalitat (mitjançant l’Incasol) iniciar hores d’ara cap expedient de reparcel•lació del sector.

Per tant, i dit amb tots els respectes, el que diu la senyora Alcaldessa, no son sinó declaracions de bona (?) intenció.


La senyora Alcaldessa, igual que l’anterior Alcalde i també molt especialment l’inefable i sempitern Regidor d’Urbanisme, prediquen urbi et orbi que determinats equipaments municipals es situaran al sector de l’ARE.

Confonen el què són equipaments (o sistemes) locals amb equipaments (o sistemes) generals.

Els terrenys que es destinin a l’ús comunitari en el sector (com en qualsevol altre de sòl urbanitzable de qualsevol altre municipi) ho són per atendre les necessitats funcionals del propi sector, i en cap cas per atendre necessitats del conjunt de la població.

És la diferència entre un sistema local i un sistema general.

Si l’Ajuntament no disposa de terrenys per situar-hi els sistemes generals, és que no ha fet els deures durant molts anys. Cosa que, d’altra part, coneixem sobradament els olesans i les olesanes.

O potser es tracta d’un discurs pervers, per confondre a tota la població respecte de les suposades bondats de l’ARE, predicant que ha de servir per eixugar les nombroses deficiències de patrimoni municipal, i per atendre necessitats de cabdal importància pel conjunt de la població, i així contaminar l’oposició responsable dels veïns? Es tracta en definitiva, una vegada més, de donar cobertura als interessos del sector immobiliari de la població, passant pel damunt dels interessos de la Ciutat i dels seus habitants?

Ho ignorem.

Associació de Propietaris afectats per l'ARE

 

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?

     

El teu comentari ...

La IP del teu ordinador és: 54.37.205.123  
Nom
Autentifica't amb facebook i el comentari es publicarà automàticament
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
 
Quins caràcters hi veus?
 
>> Publicar comentari >>         
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
acpg

  Un producte de:

www.aOlesa.com