CPM SANT FELIU ____________________ PARRÒQUIA DE STA.MARIA D'OLESA DE MONTSERRAT

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> Mn. GASPAR MORA I BARTRÉS, CONSILIARI DEL CPM, COMPLEIX 80 ANYS. Moltes felicitats !
Contacte
noticies

Mn. GASPAR MORA I BARTRÉS, CONSILIARI DEL CPM, COMPLEIX 80 ANYS. Moltes felicitats !

27/11/2019

                                 

Mn. GASPAR MORA I BARTRÉS, CONSILIARI  DELS GRUPS DE CPM, AQUEST ANY COMPLEIX 80 ANYS DE VIDA.

ELS DEL CPM  EL VOLEM FELICITAR I AGRAÏR EL SEU GUIATGE EN L'ACOLLIMENT A LES PARELLES QUE HAN VOLGUT FER UN CAMÍ FERM D'AMOR.

 

PER MOLTS ANYS !

                       2

 

i aquí va la nostra dedicatòria fruit de la nostra experiència i coneixament  de la feina  que ha anat fent a les parelles.

 

                                   MN. GASPAR HA FET 80 ANYS!!

 

Nosaltres vam conèixer Mn. Gaspar fa trenta anys, quan després de preparar-nos per ser acollidors, pilotats per un matrimoni olesà més experimentat que nosaltres en el CPM, iniciàvem la nostra tasca com a responsables de grup, en aquell moment el 131, i assistíem a les reunions de responsables que es feien el vespre a la parròquia dels Àngels.

 

Recordo com ens va impactar sentir-lo parlar; la seva força, el seu convenciment i el camí que, segons ell,  l’Església havia de seguir ens van fer adonar que ens sentíem molt a prop de la seva línia de pensament oberta i lúcida, que mirava al futur reconeixent les mancances de l’Església i sabent que els canvis no serien miraculosos sinó que vindrien poc a poc, amb una pila d’anys; i ens va omplir d’esperança!

 

La seva manera de parlar de l’acolliment a les parelles, de la importància d’escoltar-los allà on es troben i de partir justament de la seva realitat, va fer que en ell trobéssim un bon referent: savi, senzill, treballador, actiu, compromès amb la seva Parròquia i amb el CPM a tots els nivells.

 

De llavors ençà hem tingut el goig de seguir escoltant-lo moltíssimes vegades, de deixar-nos orientar pel llibre Fent camí amb les parelles que va escriure amb el P. Ignasi Salvat  (ACS) i que hem fet servir per preparar el nostre treball com acollidors, i de compartir temps de pregària, misses, xerrades, conferències i Jornades a nivell diocesà, estatal i també internacional.

 

Ara el felicitem per la seva llarga trajectòria d’estudi i de servei a l’Església, com a teòleg, com a capellà i com a consiliari del CPM a tots els nivells i en donem gràcies a Déu. Mn. Gaspar ha estat i és una persona que ha parlat sempre tenint molt en compte la realitat; una realitat canviant que a tots ens ha fet canviar, i que ell coneix molt bé gràcies a la seva tasca consiliar en els grups de diàleg i també a la seva estreta relació amb nebots i renebots, nois i noies que com els nostres ens ofereixen un ampli ventall del jovent actual . Ell s’ha anat fent gran, com tots nosaltres, però la seva veu sona clara com abans.

 

Moltíssimes gràcies, Mn. Gaspar, per tot el treball, i per la dedicació i el guiatge al CPM!!  Que Déu li concedeixi seguir acompanyant els fidels de la Parròquia i a nosaltres que formem part d’aquesta gran família CPM amb fermesa i serenor!!

 

Gregori Campos - Bene Temporal

Equip 127  Olesa de Montserrat

 

 

 

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?[ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 85.208.96.196  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405





  Un producte de:

 www.atotarreu.com