Bombons Blasi Xaloc Olesa

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> 3 medalles d'or al campionat d'Espanya de veterans
Contacte
noticies
Bombons Blasi

3 medalles d'or al campionat d'Espanya de veterans

03/05/2011

El Bombons Blasi Xaloc Olesa de tennis taula va ser el gran triomfador en el campionat d’Espanya de veterans celebrat a Alacant. En més de 50 anys els olesans van monopolitzar els títols en categoria masculina guanyant tant l’individual, dobles i per equips. Jaume Jofre va ser qui va endur-se les tres medalles d’or, erigint-se com el millor palista espanyol en totes les categories.

Per equips va aconseguir la victòria junt amb Jaume Pubill i Benito Garcia. Jofre va guanyar tots els partits fins la final, allà però no va tenir sort en els partits i va perdre els dos, però Garcia i Pubill van donar la talla i guanyant els seus enfrontaments en els moments més decisius, van acabar donant un títol històric a l’entitat olesana. A 4ts de final van derrotar al Barcino, a semifinals la victòria va ser davant el Vilafranca i en la final ja comentada, van derrotar al conjunt també català d’El Ciervo aconseguint així el títol.

En categoria individual Jaume Jofre també va aconseguir la medalla d’or. Va tenir un quadre favorable i ho va saber aprofitar. Un cop arribat a la lluita per les medalles, va treure el seu costat competidor i en la gran final va derrotar al balear Julián Garcia per un contundent 3 a 0. Els altres olesans en la categoria de més de 50 anys, Benito Garcia va caure a 4ts de final, mentre Jaume Pubill va quedar eliminat en la primera fase.

I en dobles, Jaume Jofre també va endur-se el títol. Va ser fent parella amb l’andalús Juan José Miguélez. Van mostrar-se molt sòlids en tota la competició i a la gran final van guanyar a la parella gallega formada per Jose Antonio Bellas i Juan Carlos Rodríguez. La parella olesana formada per Pubill i Garcia van caure eliminats als 4ts de final.

I en més de 40 anys, en categoria individual Manel Sunyé va arribar als 16ns de final i Joan Pechamè als 32ns de final. Sunyé i Pechamè fent parella en dobles van caure als 16ns de final. I per equips, junt amb Albert Garriga no van poder superar els 8ns de final.

La valoració general però és excel·lent tenint en compte les 3 medalles d’or i les diverses rondes superades en el quadre final pels palistes olesans en les diferents categories