El Bombons Blasi Xaloc Olesa s'enfronta a l'Arteal amb una baixa sensible

 
08/04/2011

El Club Tennis taula Olesa tindrà una absència destacada pel partit de demà dissabte davant l’Arteal de Santiago. Oriol Monzó es troba disputant l’Open Pro Tour d’Almeria i per tant no podrà jugar el partit, un fet que trastoca completament els plans de l’entitat i complica les aspiracions de victòria per l’enfrontament de demà a les 6 de la tarda al gimnàs de l’Escola Montserrat. Del primer equip, per tant, estaran disponibles Dani Torres i Marc Caymel.

I aquí apareix el problema. Qui farà de tercer jugador. Cap dels veterans podrà perquè estaran disputant el campionat de Catalunya de veterans a Calella. Renato Moscoso, jugador del filial tampoc poc perquè ocupa plaça d’estranger. I els sots 23 Toni Grau i Jose Antonio Martín ja han jugat un partit amb el primer equip i no poden jugar un segon si no volen veure com se’ls hi acaba la participació amb els seus conjunts respectius.

Totes aquestes baixes faran que molt probablement sigui un jugadors de la base del club, aleví o infantil hagi de debutar a la superdivisió masculina de tennis taula. Un fet tant inusual com històric i que farà que l’expectació pel partit de demà dissabte augmenti.