Pàgina principal >> Les Noticies >> CF Olesa 0 - 4 Júpiter
noticies
cf olesa

CF Olesa 0 - 4 Júpiter

28/11/2011

En l’estrena de Manel Delgado a la banqueta, el CF Olesa ha patit una dura golejada davant un rival potent. El partit ha servit per tornar a veure a Les Planes a Álex Martínez i Raul Cortezón.

L’11 de l’Olesa tenia com a grans novetats respecte la setmana passada a la titularitat de Mario Hita i Raul Zajara que s’incorporaven a la disciplina olesana aquesta setmana.

El nou tècnic olesà Manel Delgado no ha pogut seure a la banqueta olesana per un problema federatiu. Això no ha impedit que hagi dirigit l’equip en un partit que ha començat amb un Júpiter força ofensiu i que ha posat en seriosos problemes a la defensa olesana. Abans que els barcelonins s’avancessin en el marcador, han tingut ocasions per marcar, però el porter Alberto ha estat providencial en alguns moments. El 0 a 1 ha arribat al minut 20 de partit quan una jugada embolicada dins l’àrea l’ha finalitzat Èric. Abans del descans l’Olesa, ha través de ràpids contraatacs ha pogut posar en problemes la defensa visitant, però no els ha finalitzat. El Júpiter ha enviat una pilota al pal i Toni Hornos ha tret una pilota sota pals, evitant el segon gol del Júpiter.

Ja a la represa, s’ha pogut viure el retorn a Olesa d’Àlex Martínez i Raul Cortezón que han tornat el que va ser la seva casa durant l’etapa de més glòria de l’entitat olesana. Àlex ha entrat al minut 63 i ha vist com 3 minuts més tard l’Olesa es quedava amb 10 per l’expulsió de Raul Zajara que debutava i ha vist doble groga amb pocs minuts de diferencia. I en el servei de la falta, el remat de cap d’Isma ha servit per fer el 0 a 2. Raul Cortezón ha saltat al camp al minut 78 i 5 minuts més tard, Romo de xut creuat ha fet el 0 a 3. I ja en el descompte, un penal inexistent d’Alberto sobre Cortezón, l’ha transformat ell mateix fent el 0 a 4 definitiu.

La setmana vinent l’Olesa visita el difícil camp del Tàrrega.

FITXA TÈCNICA

CF Olesa 0

Alberto, Roger Peña, Charly (Ruben min. 77), Hornos, Raul Zajara, Carlos (Óscar min. 60), Ferran (Perea min. 60), Mario (Hidalgo min. 71), Pau, Juanito (Escalé min. 68) i Juanlu.

Júpiter 4

Sergio, Tejera, Poche (Pau min. 81), Ramón (Xavi min. 75), Èric (Àlex min. 63), Romo, Masa, Isra, Rubén (Cortezón min. 78), Elhadji i Kilian (Chinchilla min. 70).

Gols: 0-1 Èric min. 20, 0-2 Isra min. 67, 0-3 Romo min. 83, 0-4 Cortezón (p) min. 90.

Àrbitre: Serrano Hernández.

Targetes: Alberto, Hornos, Pau, Óscar, Raul (2) / Poche, Rubén, Kilian i Xavi.