Pàgina principal >> Les Noticies >> CF Olesa 0 - 3 Ascó: no pot ser
noticies
cf olesa

CF Olesa 0 - 3 Ascó: no pot ser

14/11/2011

Un gol a la primera part i dos a la segona han donat el partit a un Ascó que s’ha endut els 3 punts d’Olesa. El partit ha estat marcat per la intensa pluja que ha caigut a la primera part.

L’Ascó ha sortit millor al partit però s’ha topat amb un inspirat Alberto que ha aturat totes les accions del conjunt lleidatà. L’Olesa també s’ha estirat en busca de la porteria defensa per Felip i ha estat a punt de marcar amb una bona jugada de Pau que no ha pogut rematar Juanlu. Però els visitants s’han avançat al minut 23 de partit. Luis Alfonso s’ha regirat molt bé al límit de l’àrea amb un xut molt ajustat ha superat Alberto. Hi ha hagut polèmica al final de la primera part quan una falta a la zona de tres quarts de l’atac olesà, el col·legiat Bastidas Torres no ha deixat servir davant les protestes olesanes.

Ja a la represa, l’Ascó ha seguit apretant mentre l’Olesa intentava allunyar el perill de l’àrea i crear algun contraatac. Però al minut 59 un xut de Cristino que ha rebotat als peus d’un defensa olesà ha encarrilat el partit per l’Ascó amb el 0 a 2. Al minut 77 ha estat expulsat Toni Grima amb doble amonestació per protestar. I al 79 ha arribat la sentencia amb gol de Manolo després d’una bona jugada d’Esteve per la dreta.

La setmana vinent l’Olesa visita el camp de l’Olímpic Can Fatjó.