Club de Futbol Olesa

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> Tortosa 3 - 1 CF Olesa: molta lluita sense recompensa
Contacte
noticies
cf olesa

Tortosa 3 - 1 CF Olesa: molta lluita sense recompensa

07/11/2011

Nova derrota del CF Olesa, ara a Tortosa. L’equip ha encaixat el primer gol al minut 30. A la segona, ha vist com el Tortosa es posava amb un 3 a 0 impossible de remuntar. La nota positiva, el golàs de Perea.

Alguns canvis a l’11 inicial, com la novetat de Charly que ha tornat a l’equip. Debutava com a titular Toni Grima i tornaven a l’equip inicial Jaume Farràs i Hidalgo.

La igualtat ha esta tla tònica general de la primera mitja hora de partit. L’Olesa es defensava molt bé de les escomeses del rival i podia sortir a l’atac amb solvència, però sense poder crear ocasions de perill. Però al minut 28 s’ha avançat el conjunt local amb un gol obra de Marc Baigès després d’una bona assistència d’Arnau. Amb aquest resultat ha finalitzat el primer temps.

Ja a la segona part, l’Olesa ha jugat els seus pitjors minuts del partit que han servit per encaixar dos gols que ha servit per sentenciar els partits pels locals. Al minut 64 gol de falta directa d’Arnau que ha posat el 2 a 0. I el 3 a 0 l’ha fet Aleix després d’una triangulació. Tot i el resultat desfavorable, l’equip de Jordi Caparrós no ha baixat els braços i ha tornat a mostrar un bon nivell de joc que ha servit per escurçar diferències a les acaballes de partit. Un golàs d’Adri Perea que ha entrat per tota l’escaire de la porteria tortosina.

La setmana vinent visita el Municipal de les Planes l’Ascó.

FITXA TÈCNICA

Tortosa 3

Povill, Juanjo (Joseph min. 71), Clua, Bartolomé, Michael (Valmaña min. 77), Ventura, Aleix (Moha min. 68), Subirats, Baigès (Accensi min. 75), Édgar (Calsina min. 81) i Albert.

CF Olesa 1

Alberto, Funes, Grima, Hornos, Peña, Valle (Pau min. 72), Farràs, Juanito (Ferran min. 72), Charly (Arbonés min. 54), Hidalgo (Perea min. 52) i Juanlu (Escalé min. 60).

Gols: 1-0 Baigès min. 28, 2-0 Arnau min. 64 i 3-0 Aleix min. 68 i 3-1 Perea min. 88.

Àrbitre: Gurrera Farnós.

Targetes: Ventura, Calsina, Clua / Farràs, Juanlu i Funes (2).