Club de Futbol Olesa

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> Viladecans 0 - 0 CF Olesa: arriba el primer punt
Contacte
noticies
Jordi Caparros

Viladecans 0 - 0 CF Olesa: arriba el primer punt

24/10/2011

El CF Olesa suma el primer punt de la temporada gràcies a un partit molt seriós fet al camp del Viladecans. Bona estrena del nou tècnic Jordi Caparrós que reconeix que queda molta feina per fer encara.

Diversos canvis a l’11 respecte al de la setmana passada. Albert ha tornat a la porteria, mentre Dennís, Valle, Rubén i Carlos també han tornat a la titularitat. Durant la primera part ha debutat aquesta temporada Toni Grima, substituint a Rubén que ha patit una lesió que es preveu de llarga durada.

La igualtat ha estat la tònica general durant l’enfrontament tot i que el Viladecans és qui ha gaudit de més possessió de pilota i ha realitzat les millors aproximacions a l’àrea olesana. De la primera part destacar per part de l’Olesa a Pau Ramírez i la seva profunditat i pel bàndol local bon primer part de partit de Mauri fent d’home referència a l’atac. S’ha de lamentar la lesió del lateral esquerra olesà Rubén que estava cuallant un bon partit però ha hagut de ser substituït per culpa d’una lesió muscular greu, tot i que s’està pendent del diagnòstic mèdic.

Ja a la segona part, la tònica del partit ha estat força semblant. El Viladecans amb un pel més de domini del joc, mentre l’Olesa amb una defensa molt seriosa ha sabut incomodar els locals a través de ràpids contraatacs. El perill principal dels homes entrenats per Camilo Vázquez ha estat a través de jugada a pilota aturada, però entre la defensa i el bon partit d’Alberto han acabat mantenint la porteria a 0. L’Olesa ha gaudit d’una bona ocasió al tram final però Hidalgo ha xutat a les mans del porter Álex. Dennís ha tornat a ser expulsat, aquesta vegada per una doble groga rigorosa.

La setmana vinent visita el Municipal de les Planes l’Almacelles.