Club de Futbol Olesa

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> CF Olesa 1-6 Torreforta: mala estrena d'Àngel Català
Contacte
noticies
cf olesa

CF Olesa 1-6 Torreforta: mala estrena d'Àngel Català

17/10/2011

El CF Olesa torna a desfer-se en una segona part per oblidar i encaixa un 1 a 6 dolorós. Després de 6 jornades l’equip segueix sense puntuar.

La plantilla volia dedicar-li la victòria al directiu Carmelo Garcia, el jugador Carlos Garcia i la fisioterapeuta Silvia Garcia que han perdut la dona i la mare respectivament aquesta setmana. I en els primers moments la intensitat ha estat la tònica general, però no ha servit per sumar els primers punts de la temporada.

Al minut 14 s’ha avançat el Torreforta gràcies a una bona triangulació que ha permès a Iban Parra fer el primer gol. Al minut 23 s’ha produït un canvi per cada un dels equips després Roger Peña per part de l’Olesa i Escoté pel Torreforta han tingut un xoc fortuït que els ha impossibilitat seguir. I 7 minuts més tard novament Iban Parra ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea olesana per fer el 0 a 2. Al minut 37 l’Olesa ha reduït diferències gràcies a un penal transformat per Juanlu.

Ja a la segona l’Olesa ha desaparegut i ha estat el Torreforta qui amb 4 gols ha tornat a golejar l’Olesa, igual que ho va fer el Sants la setmana passada. Iban Parra ha consumat el seu hattrick al minut 50 amb un fort llunyà. Al 71 ha estat Edu Suárez qui ha fet el 4t gràcies a una bona jugada personal. L’1 a 5 ha estat obra de Roldan. I el marcador l’ha tancat novament Edu Suárez amb un bon remat de cap.

Amb aquesta derrota l’Olesa segueix últim amb 0 punts de 18 possibles.

FITXA TÈCNICA

CF Olesa 1

Jordi, Sergi (Perea min. 61), Jaume, Jose, Hornos, Roger Peña (Hidalgo min. 23), Juanito (Ferran min. 72), Escalé, Pau, Óscar (Carlos min. 68) i Juanlu.

Torreforta 6

Pedro, Escoté (Jesús min. 23), Aleix, Luigi, Cornejo, Abel Rita (Raul min. 53), Ferri, Jaume, Carni (Romà), Iban Parra (Edu Suárez min. 68) i Dani de Cal (Roldan min. 57).

Gols: 0-1 Iban Parra min. 14, 0-2 Iban Parra min. 30, 1-2 Juanlu (p) min. 37, 1-3 Iban Parra min. 50, 1-4 Edu min. 71, 1-5 Roldan min. 73 i 1-6 Edu min. 89.

Àrbitre: Montoro Morcillo.

Targetes: Perea / Carni.