CF Olesa 0 - 3 Almacelles: una altra derrota

 
02/11/2011

El CF Olesa ha encaixat una nova derrota com a local, en aquest cas davant l’Almacelles. El conjunt lleidatà ha sabut aprofitar les ocasions que ha tingut per endur-se un resultat potent en la seva visita la localitat del Baix Llobregat Nord.

Pocs canvis ha presentat l’equip olesà respecte a l’11 de la setmana passada. Només Óscar i Peña han entrat ocupant el lloc deixat per Dennís sancionat i Rubén sancionat. La resta han conservat el seu lloc a l’equip titular.

A la primera part l’Almacelles ha deixat encarrilat el partit. Força igualtat en els primers minuts, però al minut 22 els visitants han començat a decantar la balança. Córner llançant des de la dreta i Visa ha rematat de chilena per fer el gol de la jornada. Un autèntic golàs pel centrat lleidatà que ha deixat tocat a l’Olesa. Tot i això els olesans han tingut la millor ocasió del partit 5 minuts més tard quan Juanlu s’ha plantat sol davant el porter Gatell però el seu xut ha sortit fora. Però l’Almacelles ha augmentat l’avantatge al minut 38. Error defensiu olesà i Jesús Peña ha superat per baix el porter Alberto posant el 0 a 2.

Ja a la segona part ha arribat la sentencia de l’Almacelles amb inferioritat. Al minut 62 Tala ha estat expulsat per vermella directa per una expulsió me´s que merescuda després d’una entrada duríssima i a destemps al central Toni Hornos. Però només 4 minuts més tard l’Almacelles ha fet el 3r. Fontana s’ha endut la pilota dins l’àrea olesana, no sense polèmica per una possible planxa a Hornos i el seu xut ha superat el porter olesà. A partir d’aquí l’Olesa s’ha bolcat a l’atac però sense profit tot i tenir ocasions per retallar distàncies.

Amb aquesta derrota l’Olesa segueix 18è amb 1 punt. La setmana vinent visita el camp del Tortosa.

 

FITXA TÈCNICA

Olesa 0

Alberto, Funes, Valle, Hornos, Escalé (Hidalgo min. 46), Juanito (Arbonés min. 65), Carlos (Grima min. 65), Pau (Perea min. 53), Óscar i Juanlu (Ferran min. 78).

Almacelles 3

Gatell, Visa, Padrones (Ortiz min. 84), Marchal (Uriach min. 46), Cons, Fontana (González min. 89), Víctor, Viladegut (Tala min. 46), Peña, Isma i Montalban (Rey min. 60).

Gols: 0-1 Visa min. 22, 0-2 Peña min. 38 i 0-3 Fontana min. 66.

Àrbitre: Rodríguez Carballas.

Targetes: Funes, Carlos, Óscar i Arbonés / Isma, Montalban i Tala (VD).