A C F OLESA SARDANISTA ----------------------------------ENTREU al nostre facebook.com/sardanesolesa i també al nostre twitter.com/acf_olesa aquí hi trobareu la nostra activitat.

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> BASES DEL CONCURS SARDAZERO 2023-24
Contacte
noticies

BASES DEL CONCURS SARDAZERO 2023-24

30/08/2022

Us presentem el TROFEU que obtindran els guanyadors del

CONCURS SARDAZERO

amb un disseny ben espaial i unes formes sardanistes que quasi volen, que seran acompanyats dels tocs de color que el farà més  desitjat pels concursants.

1

TROFEU SARDAMIL

El trofeu pels guanyadors del concurs

SARDAZERO, la sardana des de zero

 temporada 2023-2024

1 

Una salutació des d' OLESA RÀDIO per tots vosaltres. , l'Adrià Alvariño,  l'Adrià Herrador,  la Clàudia Pons i la Muqaddas Mansoor, ( d'esquerra a dreta)que serem els presentadors del programa SardaZero, la sardana des de zero, per aquesta temporada 2023 a 2024.

 

 Estarem molt contents de que hi participeu, escolteu la música de sardanes  i que a poc a poc aneu coneixent la SARDANA I LA HISTÒRIA  D'OLESA.  PODEU TRUCAR-NOS AL TEL 937787201 D' OLESA RÀDIO 90.1 FM, ELS DISSABTES DE 11 A 12 DEL MATÍ.

BASES DEL CONCURS   SardaZero ( la sardana des de zero )

1.   OBJECTIU

    1.ESCOLTAR Olesa Ràdio els dissabtes d'11 a 12 h.

    2.Saber buscar paraules clau dins les fitxes de       

   la història de la sardana i  les fitxes de la història 

   d’Olesa. ( Control+F) , i llegir per trobar la 

   resposta a la pregunta de la setmana.

3.Participar al concurs SardaZero i respondre encertadament a les preguntes.

2.   PARTICIPANTS

          Nens i nenes de 4rt, 5è i 6è d’ensenyament primari. També alumnes d’ESO. Els adults poden participar OPTANT SOLAMENT AL TROFEU.

3.   Cada setmana es faran 2 preguntes que les seves respostes s’extrauran d'UNES FITXES DE LA HISTÒRIA DE LA SARDANA, I D' UNES FITXES DE LA HISTÒRIA D’OLESA, QUE ESTARAN PENJADES AL WEB: WWW.AOLESA.COM/OLESASARDANISTA.

4.   Les preguntes es donaran a conèixer al començament del programa, després de la Sardana de salutació. Les respostes s’hauran d’entregar abans d’acabar el programa, a l’espai Respostes per telèfon ( final del programa), si ho feu telefònicament, i en aquest cas ja no cal fer res per internet. També podeu fer la resposta per internet, fins a final del programa. En aquestes dues maneres les preguntes encertades tindràn 2 punts cadescuna

Les respostes es faran en formulari Google, que trobareu al web, que haureu d’omplir correctament i fer clic a Enviar. INMEDIATAMENT REBREU LA CONFORMITAT DE RECEPCIÓ Y UNA CÒPIA DEL FORMULARI GOOGLE QUE ENS HEU ENVIAT, AL VOSTRE CORREU. AQUI PODREU TORNAR A ESCOLTAR EL GRAVADOR   MOTE  AMB LA VOSTRA  LECTU-SARDANA.

Obrim la possibiltat d’entregar les respostes fora d’aquest termini, fora l’hora del programa: Us recordem que podeu  escoltar el programa de ràdio al PODCAST D'OLESARÀDIO  del dia corresponent .

Podreu entregar les respostes fins el dimarts a les 10 de la nit. La puntuació de les preguntes encertades serà de solament 1 punt. (Volem potenciar l’escolta del programa en directe, per aprofundir en la música de sardana i espais culturals sardanistes)

Tots els resultats seran penjats al web el dijous a les 20 h.

5. novetat 2023-2024

SECCIÓ  LECTU-SARDANA             Exlicació i exemple.

Incorporem aquesta nova secció del programa  SARDAZERO amb la finalitat de llegir amb veu alta per aconseguir una millor comprensió i record del que anem llegint sobre les preguntes de la història de la sardana i d’Olesa.

És clar que hem de fer servir algunes eines d’informàtica per poder respondre i llegir per internet. O no, podeu  trucar directament a l’hora del programa SARDAZERO directament a la OLESA RÀDIO 90.1 FM, els dissabtes de 11 a 12 del mati al tel. 937787201

Instruccions per participar per Internet:

1.       Només es por participar per ordinador PC ,amb micro actiu ( no és fàcil fer-ho pel mòbil)

2.       Entrar al buscador Chrome de Google i instalar la extensió MOTE, QUE ÉS EL GRAVADOR. Serveix per sempre, i és gratuita fins a 20 gravacions al mes de 1 minut cadescuna.

Si teniu una adreça de la escola a on aneu, és molt probable que no us deixi instalar l'extensió MOTE, donat que  queden bloquejades les descargues no autoritzades per l'escola. En aquest cas podriau demanar fer-ho amb una adreça dels vostres pares o avis.

El millor seria crear una nova adreça particular per vosaltres.

3.       Entrar a la web www.aolesa.com/olesasardanista i buscar la pregunta de la setmana.

4.       A l’apartat LECTU-SARDANA, Clicar la icona M per obrir el gravador, i tot seguit heu de llegir en veu alta el text de la pregunta de la història de la sardana de la setmana.( solament)

5.       Podeu fer: gravar, escoltar la gravació, borrar-la si no us agrada i tornar gravar. Us podem venir a ensenyar-vos-ho.

6.       Per participar a Lectu-sardana guanyeu 2 punts, que sumaran al concurs SardaZero.

 

7.       Participar a LECTU-SARDANA NO ÉS OBLIGATORI, pero són punts que perdreu a la classificació final.

 
AQUI A ""La vostra resposta"" NO POSEU RES
Mote recorder
 
 
 
PREGUNTA DE CONCURS:  7 d'octubre 2023      Exemple

HISTÒRIA DE LA SARDANA
Àmbit de la pregunta:
A la nostra vila  a l'any 1957 es va formar una agrupació de persones que van crear una entitat per el foment  de la sardana, és a dir per ensenyar a ballar sardanes i a organitzar-ne  a  les festes d'Olesa. Actualment s'està portant aquesta acció  a la sala UEC per tothom que vulgui aprendre a ballar la sardana, convocant el  CURS  PER APRENDRE LA SARDANA, QUE DURA TOT EL CURS ESCOLAR.  Un dia a la setmana tenen lloc les clases, de 20.30 a 21.30 h.
Pregunta:
Quin dia de la setmana es fan les classes ?
(marca amb una X)
SECCIÓ LECTU-SARDANA
feu click sobre la icona  M,( punt rodó negre) que el veureu de color lila al PC.                               
                           i graveu, ja !
Mote recorder
 
 
 
 
 

 

6.   PREMIS

Es crearà un trofeu ESPECTACULAR, que anomenarem SARDAMIL.

El guanyador tindrà el premi d'honor de:

1 dia d’excursió gratis a una ciutat i lloc, que ja anunciarem, acompanyats de 2 adults, i  Trofeu.

Hi haurà un accèssit, que tindrà el trofeu.

L’adult guanyador també tindrà el trofeu

El premi  d'HONOR es pot declarar desert si el guanyador no ha participat en el 70% de concursos, i el seus encerts no superen el 70% de les respostes que ha fet.

Per optar al  TROFEU  SARDAMIL,  S'haurà d'haver participat en el 50 % dels concursos, independenment de les preguntes encertades (nova condició Març 2024)

El concurs seguirà el curs escolar.

Dubtes?  e-mail: sardazero@gmail.com

Tel 609322314

 

 

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?[ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 85.208.96.206  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405





  Un producte de:

 www.atotarreu.com