EXPOSICIÓ DE LES CONCLUSIONS DE LES APORTACIONS SOBRE EL SÍNODE 2023 DEL BISBAT DE SANT FELIU

CPM SANT FELIU ____________________ PARRÒQUIA DE STA.MARIA D'OLESA DE MONTSERRAT
19/09/2022

Comparteix

   

A Olesa vam fer una feina seriosa per participar a aquest Sínode. Un grup de aproximadament una quarentena de persones fidels a la nostra comunitat hi van participar. Vam fer unes conclusions que vam enviar al nostre Arxiprest del Montserrat, que a la vegada va fer arribar  a Sant Feliu.

 

Una sexantena de persones vam poder assistir a l' acte preparat a la Catedral de la Sagrada Familia el dia 18 de setembre de 2022, per reunir a tots el arxiprestats de Sant Feliu.

Com podríem pensar, no es tractava d'una eucaristía presidida pel nostre bisbe Agustí, que també, però el que realment va ser novetat, i per cert molt bona idea , exposar els resultats de les participacions al Sínode.

Des del nostre punt de vista, cal felicitar als qui han preparat  el resum en pantalla per a tots ( diuen uns 2500 presents).

TAMBÉ S'HA EDITAT UN FOLLETÓ AMB TOTES CONCLUSIONS I NOUS OBJECTIUS, QUE PODEU DEMANAR AL DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ DEL BISBAT

https://bisbatsantfeliu.cat/comunicacio/

Una feina  que vam fer els d'Olesa, i que potser algú podia pensar que es perderia pel camí. Doncs, no.

Com a diòcesi hem participat seriosament. Ara falta unirse a les demés diòcesis,... i fer arribar al Papa les conclusions.

Alguna cosa positiva en sortirà.