L’alcaldessa d’Olesa signa el decret de suport al Referèndum i confirma la disponibilitat dels centres de votació

aOlesa.com
12/09/2017

Comparteix

L’alcadessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedon, ha signat aquest matí el decret d’alcaldia pel qual manifesta el seu ple suport al Referèndum per a l’autodeterminació de Catalunya que s’ha convocat per a l’1 d’octubre. En resposta a la carta rebuda del president de la Generalitat, Carles Puigdemont i del vicepresident, Oriol Junqueras, l’Ajuntament d’Olesa confirma la disponibilitat dels centres de votació.

L’alcaldessa d’Olesa, Pilar Puimedon, ha signat aquest matí un decret d’alcaldia en el qual dona suport al Referèndum per a l’autodeterminació de Catalunya, convocat per a l’1 d’octubre. El document expressa el ple suport a la convocatòria i a complir les previsions que es concreten a la Llei del Referèndum; manifesta que es donarà compte d’aquesta resolució al proper Ple Municipal, i posa de manifest que es comunicarà aquesta resolució al Govern de la Generalitat de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

El text del decret d’Alcaldia és el següent:

’Atesa l’aprovació per part del Parlament de Catalunya de la Llei del Referèndum per l’autodeterminació de Catalunya i del Decret de convocatòria signat pel Govern de la Generalitat per a celebrar-lo en data 1 d’octubre de 2017,

L’alcaldessa de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, en exercici de les atribucions de representació,

MANIFESTA:

Primer-. El ple suport al Referèndum que s’ha convocat pel proper dia 1 d’octubre de 2017 i complir les previsions que es concreten a l’esmentada Llei.

Segon.- Donar compte d’aquesta resolució al Ple de l’Ajuntament en la propera sessió ordinària que se celebri.

Tercer.- Notificar aquesta resolució al Govern de la Generalitat de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).’

D’altra banda, l’Ajuntament d’Olesa també ha confirmat la disponibilitat a habilitar els centres de votació donant així resposta a la carta rebuda pel President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, en la qual es comunica que, d’acord amb la llei 19/2017, de 6 de setembre, aprovada al Parlament, l’administració electoral del Govern comptarà amb els locals que s’utilitzen habitualment com a centres de votació.