Renovació executiva local d’Olesa de Montserrat

aOlesa.com
28/08/2017

Comparteix

El passat dimarts 25 de juliol, l’assemblea local d’Esquerra Republicana a Olesa de Montserrat, va renovar l’executiva del partit. Els militants van aprovar per unanimitat la proposta presentada pel nou equip durant l’assamblea, amb Jordi Parent a la presidència.

En primer lloc, Martí Fortuny va fer un resum de la situació política i la necessitat de renovar l'executiva local del partit, així com presentar el balanç de la presidència sortint. D'altra banda, Jordi Moreso va exposar la situació econòmica actual, sanejada i equilibrada.

La nova executiva, encapçalada per Jordi Parent com a nou President, enceta un nou camí en el que es pretén reforçar i potenciar la secció local, amb un nou equip de treball que combina militants amb experiència i noves incorporacions. La executiva aprovada es basa en el treball d'un equip que en total integrarà 12 persones que afrontarà amb rigor i la màxima professionalitat els reptes municipals i per a la construcció de la Nova República, així com, l'estreta col.laboració amb el Grup Municipal on continuen amb les seves responsabilitats la Mireia Monfort i en Martí Fortuny.

La nova executiva d'ERC a Olesa de Montserrat queda representada per els següents membres:

Presidència local: Jordi Parent
Secretaria d’Organització: Joan Mimó i Meilo Izquierdo
Secretaria de Finances: Jordi Moreso i Marola Cantarell
Secretaria de Política municipal: Raül Asensio i Santi Gallardo
Secretaria de Imatge i comunicació: Marc Galitó i Cristina Alquezar
Secretaria de la Dona: Ingrid Llobet i Miquel Àngel Toledo
Portaveu del Grup Municipal: Martí Fortuny
Secretaria de Finances: Jordi Moreso i Marola Cantarell
Secretaria de Protocol: Mireia Monfort i Meilo Izquierdo


Font: Esquerra Republicana Olesa de Montserrat