Participació olesana a les Festes del Vi de Weingarten

aOlesa.com
13/07/2017

Comparteix
Agermanament Olesa Montserrat i Weingarten

Una trentena d’olesans viatgen al municipi de Weingarten amb motiu de les Festes del Vi que se celebren en aquesta població alemanya del 14 al 16 de juliol. La comitiva està formada per una quinzena de famílies olesanes i membres de l'Esbart Olesà.

La delegació olesana viatja aquest cap de setmana fins a la població agermanada de Weingarten-Baden per participar en una nova edició de la Festa del Vi. Enguany Olesa comptarà amb un estand a la fira d'entitats on mostrarà tot el seu atractiu turístic.

Per a l'ocasió l'Ajuntament ha editat uns desplegables amb els principals atractius culturals, gastronòmics i turístics del municipi en alemany, i entitats locals, com La Passió, Els Miquelets i la Fundació Agrícola Olesana, han lliurat material informatiu i fotografies per donar a conèixer i promocionar la seva activitat.

La comitiva està formada per l'alcaldessa, Pilar Puimedon, els membres del Comitè d'Agermanaments, famílies acollidores que participen en l'intercanvi, i membres de l'Esbart Olesà.

Entre el calendari d’activitats previstes destaca la benvinguda oficial que farà l’Ajuntament de Weingarten. Per a l’ocasió, l’Ajuntament d’Olesa oferirà com a regal institucional un quadre del municipi, obra de la pintora olesana Gladys Figueras; vàries ampolles d’oli d’oliva de la varietat autòctona i un exemplar del darrer títol del geòleg i guia de Natura Joan Soler “Fonts de Montserrat i indrets amb aigua”. Durant les Festes del Vi, L’Esbart Olesà oferirà diferents actuacions al llarg del cap de setmana.

Enguany se celebren 34 anys de l'agermanament entre Olesa i la població alemanya que, any rera any, fan l’intercanvi de famílies i entitats. Una comitiva alemanya formada per 10 dones de l’entitat cultural Land Frauen va visitar Olesa per Sant Jordi, va assistir a La Passió i va mantenir trobades amb diferents entitats locals.