L’Ajuntament d’Olesa i l’Associació de Comerciants i botiguers signen un conveni per impulsar el comerç local

aOlesa.com
10/07/2017

Comparteix

Entre les actuacions que contempla el conveni destaquen la celebració d’activitats com el Fora Estoc o la Fira anual de Comerç i la formació i assessorament als comerciants. L’Ajuntament destina una subvenció de 12.000 euros per al finançament de les accions.

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i l’Associació de Botiguers i Comerciants del municipi han signat un conveni de col·laboració per dinamitzar el comerç local. Amb l’acord, tant Ajuntament com Associació, es comprometen a treballar per a la modernització i dinamització del sector comercial local.

Les actuacions estan encaminades a impulsar accions per garantir l’èxit i consolidació del teixit comercial. D’una banda, l’Associació de Botiguers es compromet a generar una vinculació més estreta entre el comerç i el ciutadà i a participar activament en els programes i activitats de dinamització comercial que impulsi l’Ajuntament. L’acord també contempla el seu compromís per a millorar la seva competitivitat amb una oferta de qualitat, incrementant la participació de més associats i programant activitats de formació per als associats. Al document es detallen algunes activitats que es realitzaran com les dues jornades Fora Estoc o la Fira de Comerç anual.

De la seva banda, l’Ajuntament ajudarà amb el finançament de les activitats previstes per un import de 12.000 euros, i també cedirà un espai de 5 metres quadrats per guardar material de l’Associació al magatzem que té la Brigada Municipal al polígon de Can Singla. A través del departament de Promoció Econòmica es donarà tota la informació i assessorament necessaris per al desenvolupament del programa anual d’activitats.