Pintem l'Auca del Medi Ambient els dies 2 i 3 de juny a Olesa de Montserrat

Unió Excursionista de Catalunya d'Olesa de Montserrat
01/06/2017

Comparteix
auca olesa de montserrat

Després de mesos treballant, arriba ja l'activitat de la Pintada de l'Auca del Medi Ambient. El divendres 2 de juny i el dissabte 3 de juny, el carrer Sant Josep Oriol d'Olesa de Montserrat s'omplirà de persones de totes les edats participant com a centres escolars i entitats del municipi vinculades a l'art i al medi ambient.

La nova auca es pintarà en el mateix espai que va estar l'anterior Auca de la Natura pintada per la UEC d'Olesa l'any 1983 i que ha presidit el carrer fins fa un any). L'Auca del Medi Ambient recull el testimoni de la seva predecessora i té l'objectiu d'ajudar a valorar si s'està fent les coses de manera correcta i simbolitzarà les accions per tal de millorar la vida en el nostre planeta.

Tant les cobles com els dibuixos són inèdits i realitzats de manera expressa per tirar endavant aquesta activitat.

La iniciativa ha estat tirada endavant per una Comissió formada per membres de la UEC, la Fundació Escola Municipal d'Arts i Oficis i l'Escola Povill, amb el suport de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat.

Paral·lelament, hi haurà una petita exposició de fotografies de l'Auca de l'any 1983 que es podrà visitar a la Casa de Cultura d'Olesa del 2 al 13 de juny.