II edició Concurs de Monòlegs de la UEC Olesa

Unió Excursionista de Catalunya d'Olesa de Montserrat
08/09/2016

Comparteix
II edici�� Concurs de Mon��legs de la UEC Olesa

El proper 30 de setembre de 2016 és previst la segona edició del Concurs de Monòlegs a la UEC.

Després de la bona acollida per part del públic, que va omplir el nostre local, ens hem engrescat en tornar-ho a fer enguany.

Comptem tenir un nombre semblant de participants (entre 6 i 7) podent participar totes aquelles persones que s'hagin inscrit, hagin estat seleccionats (sense cap mena de caràcter comercial o publicitari). L'edat mínima de participació és de 18 anys. Les persones seleccionades hauran d'abonar 20 euros en concepte de drets de participació (l'import serà reintregat als participants un cop acabada l'actuació). Hi ha temps per inscriure's fins el 23 de setembre. La inscripció es dirigirà per escrit als organitzadors del concurs juntament amb el full d'inscripció i una còpia del monòleg. Es pot fer arribar personalment a la UEC (Vall d'Aran s/n de dilluns a divendres de 18 a 20 hores) o per correu electrònic (teajovetre.uec@gmail.com).

Es lliurarà un premi per cadascuna de les següents categories: Millor monòleg (escollit per un jurat i dotat amb 150 euros) i votació popular (escollit pel públic i dotat amb 100 euros).

 

Documents Adjunts