L’Ajuntament d’Olesa impulsa una nova tanda d’actuacions de millora als carrers del municipi

aOlesa.com
23/10/2014

Comparteix
Carrer Duc de la Vict��ria

S’urbanitzarà el carrer del Calvari (entre la Riera i el carrer Benet Margarit), la travessera del Calvari (des d’Anselm Clavé fins al carrer de l’Estació) i el carrer Duc de la Victòria.

L’actuació consistirà en la creació d’una plataforma única a tots els carrers en els quals s’actuarà; en la revisió del clavegueram i de les canonades de l’aigua de tots els trams per si cal fer alguna reparació o renovació, i en l’eliminació del cablejat aeri i de les “palometes” de les façanes i adequació de la línia telefònica.

Amb les obres als carrers esmentats, l’Ajuntament vol eliminar les voreres i convertir tot el carrer en un espai de plataforma única que tindrà un acabat com el de la Rambla: l’espai destinat als vehicles serà d’asfalt de color vermell mentre que els laterals, destinats als vianants, es faran amb llosa de granit.

D’altra banda, també s’actuarà al tram del carrer Calvari (entre Jaume de Viver i Benet Margarit), i s’asfaltarà un tram de l’avinguda Francesc Macià i un altre de Benet Margarit.

Aquests treballs, que poden quedar enllestits durant el primer trimestre de l’any 2015, completen una sèrie d’actuacions fetes a l’Eixample d’Olesa que, segons el regidor d’Urbanisme, Pere Planas, “deixaran aquesta zona d’Olesa molt ben arreglada”.
Aquestes actuacions, que tindran un cost de 479.000 euros, es finançaran en un 50 % amb una subvenció de la Generalitat de Catalunya dintre el programa Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), mentre que l’altre 50 % anirà a càrrec de l’Ajuntament.

Val a dir que part de les actuacions es fan gràcies a una sèrie de millores que aporta l’empresa adjudicatària de les obres, i que estan valorades en 191.000 €. Si sumem doncs el cost del contracte i el valor de les millores aportades per l’empresa, el valor de les actuacions que es faran és de 670.000 €.

Les obres es preveu que puguin començar durant el mes de novembre.

MÉS IMATGES

Carrer del Calvari