Olesa posa en marxa la quarta edició del Taller de restauració de mobles que formen part del patrimoni municipal

aOlesa.com
03/10/2014

Comparteix

Ahir va començar, amb una gran participació, la quarta edició del Taller de restauració de mobles, impulsat per les regidories de Participació Ciutadana, Benestar Social i Igualtat.

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat continua amb el projecte de la recuperació del mobiliari que forma part del Patrimoni Històric Municipal.

En aquest projecte hi ha diversos objectius: per una banda, donar a conèixer les tècniques pròpies d’aquest ofici i, per l’altra, fomentar les xarxes socials i potenciar aspectes com la igualtat de gènere i el respecte a la diversitat.

En aquesta edició del taller, hi participen un total de 17 alumnes, que se sumen a la trentena de persones que el van fer en les edicions anteriors.

Dins el mobiliari que es restaurarà, podem destacar tres cadires isabelines, els bancs neogòtics que actualment són a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura i les peces ornamentals de les balconeres de Cal Puigjaner, entre d’altres.
Aquest taller és gratuït i es farà tots els dijous de 16.00 h a 18.30 h fins al dia 18 de desembre a les instal•lacions de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis.