L’Ajuntament d’Olesa inverteix 33.000 euros en la informatització i modernització de la gestió de les instal·lacions esportives municipals

aOlesa.com
11/03/2014

Comparteix

L’Ajuntament d’Olesa inverteix 33.000 euros en la informatització i modernització de la gestió de les instal•lacions esportives municipals.

La Junta de Govern Local ha aprovat l’adjudicació del contracte de subministrament, instal•lació i posada en marxa d’un programa de gestió dels abonats a les activitats de la Regidoria d’Esports per millorar la utilització de les dades, perfils, assistències, aforaments... i alhora garantir amb uns torns el control d’accés a les dues piscines. Tot això suposarà una millor gestió dels usuaris que participen en les activitats esportives municipals.

Amb els nous programes es podrà saber en tot moment els usuaris de cada una de les activitats que organitza la Regidoria, treure estadístiques, saber quines activitats tenen més afluència, en quines èpoques de l’any, etc.

Es tracta, doncs, d’un avenç molt important quant a la gestió del departament d’Esports i de totes les instal•lacions esportives, especialment de les piscines.

Pere Oleart, regidor d’Esports, qualifica aquesta inversió com un fet “del tot imprescindible” i que “ens permetrà fer un salt qualitatiu molt important dins la gestió interna de la Regidoria”.

Per al regidor aquesta inversió forma part de tot el procés de reorganització del departament d’Esports, que ha de comportar la modernització dels sistemes interns i l’adaptació d’aquest servei als temps actuals. Per a Oleart aquesta “era una assignatura que l’Ajuntament tenia pendent des de feina molts anys i ha arribat l’hora de fer una aposta clara per la millora i la potenciació del departament d’Esports”.