PRESENTACIÓ DE LA V EDICIÓ DE LA PORTALS BTT I DE LA II PORTALS CAMINADA I ULTRA

aOlesa.com
14/02/2014

Comparteix

ISRAEL NUÑEZ I KIKU SOLER HOMENATJATS A LA PORTALS 2014

Avui al migdia s’ha celebrat a Monistrol de Montserrat, la Presentació Oficial de la cinquena edició de La Portals en BTT i la segona edició de La Portals Caminada i Ultra que tindrà lloc el 13 d’abril.

Han presidit l’acte, el Secretari General de l’Esport Ivan Tibau i l’alcalde de Monistrol de Montserrat Joan Miquel Rodríguez, acompanyats del gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat Xavier Aparicio, l’exciclista professional Israel Nuñez, i el Campió d’Ultra Muntanya Kiku Soler, el vocal de la secció de caminades i curses de muntanya de l’Associació Excursionista 4000 Peus Joan Arnau i el president del Club Esportiu Lataca Pepe Cuevas.

Entre els nombrosos assistents, cal destacar les diferents autoritats de les poblacions montserratines, per on passarà La Portals, diferents mitjans informatius, entitats i empreses col·laboradores així com els esportistes Àngel Edo, Agustí Roc i Marta Vilajosana entre altres.

La Portals en les diferents modalitats, son marxes obertes a tothom no competitives, amb recorreguts de 48 km. en la caminada, 60 en la btt i 73 en la ultra, totes elles donen la volta a la muntanya de Montserrat, naixent a Collbató i seguint a El Bruc, Marganell, Castellbell i el Vilar i Esparreguera. La Ultra també recorre el municipi de Castellolí.

Recordem que les inscripcions son al web www.laportals.cat fins arribar als 1.500 inscrits a l Btt i 1.500 entre la caminada i la ultra.