El programa DIVENDRES torna a La Passió

aOlesa.com
18/04/2013

Comparteix

El proper dilluns 22 d’abril a les 20h el programa Divendres de TV3 tornarà a ser al damunt de l'escenari de La Passió d'Olesa, en aquest cas per presentar el seu llibre “Divendres per Catalunya”, en un acte que comptarà amb la presència de Xavi Coral i Espartac Peran, presentadors del programa, i del director del mateix, Xavier Cassadó. A més, l'acte el presentarà l'actor olesà Daniel Sicart (que interpreta el paper de “Jofre” a La Riera de TV3, i el de St Joan a La Passió”).

Aquesta serà una de les activitats més destacades de la temporada, la presència, de nou, del programa Divendres a l'escenari de La Passió d'Olesa. En aquesta ocasió, però, per a presentar el llibre Divendres per Catalunya.

A banda d'aquestes cares conegudes de TV3, a la presentació també hi assistiran tots el municipis que surten al llibre Divendres per Catalunya, de manera que s'espera una presentació multitudinària.

Un cop finalitzat l'acte de presentació, tots els assistents podran acostar-se als presentadors per a què els signin un exemplar del llibre del programa Divendres.

Dilluns, dia 22 d'abril, a les 19:30h s'obriran portes per accedir al teatre, i a les 20h començarà la presentació del llibre del programa Divendres al teatre de La Passió, un activitat oberta a tothom que hi vulgui assistir. L'accés és lliure i gratuït.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb l’equip de comunicació de l’entitat, o consultar el web de la Passió d'Olesa: www.lapassio.cat