AFECTACIONS DE LA MOBILITAT EN LA CIRCULACIÓ D´AQUESTA SETMANA A OLESA

aOlesa.com
25/03/2013

Comparteix

En el decurs d'aquesta setmana estan previstes les següents afectacions a la mobilitat de la circulació de la nostra població degut a actes religiosos, activitats i obres a la via pública:

Dies 25 i 26 de març:

OBRES D'ACONDICIONAMENT A LA RAMBLA DE CATALUNYA

- Tall de circulació al carrer Barcelona amb passeig del Progrés, per asfalt i construcció de pas elevat.

- Tall de circulació alternatius als carrers adjacents a Rambla de Catalunya per asfalt

- Tall parcial de circulació a l'avinguda Francesc Macià a l'alçada de Rambla per construcció de pas elevat.

Els usuaris de guals de la zona ja han estat avisats per l'empresa encarregada de les obres.

Totes les actuacions s'aniran fent de manera simultània. Cal estar atent a les senyalitzacions que s'aniran modificant depenent de les necessitats de les obres portades a terme.

 

Dia 26 de març:

PROCESSONS DELS MISTERIS:

Degut a les processions dels misteris, es veuran afectades les següents vies de circulació a partir de les 21:00 hores del dia 26 de març:

· Accés al carrer Hospital

· Carrer Ample

· Carrer Església

· Carrer Riera

· Carrer Clota

· Carrer Anselm Clavé

· Carrer Argelines

· Carrer Indústria.

La policia local realitzarà un dispositiu de seguretat que implicarà el tall de circulació en els accessos als carrers esmentats en el decurs del pas de les processons.

Dia 28 de març:

MERCAT AMBULANT SETMANAL:

Degut a que el divendres dia 29 hi ha representació de la Passió al matí, s'ha canviat la data del mercat ambulant setmanal al dijous.

Es per aquest motiu que s'ha senyalitzat el tram de plaça de Catalunya d'Alfons Sala comprés entre l'avinguda Francesc Macià i Lluís Puigjaner per tal que no estacioni cap vehicle a partir de les 7 hores del matí, ja que es una zona reservada a les paredes de venda.

MISTERI DE LA PIETAT (MOLÍ DE L'OLI):

S'ha fet una reserva d'estacionament al carrer Clota, davant del Molí de l'Oli, per tal de realitzar una zona de seguretat als ciutadans que vagin a visitar el Misteri de la Pietat.

Dia 29 de març:

VIA CRUCIS:

A les 20:00 hores del divendres es realitzarà el tradicional Via Crucis als envoltants de la Parròquia de Santa María. Es per aquest motiu que s'hauran de retirar tots els vehicles estacionats a la zona. La Policia Local senyalitzarà els espais de via pública afectats amb suficient antelació.

En el moment dels actes, també romandrà tancat a la circulació l'accés a la zona des del carrer Hospital amb carrer Ample.

L'Ajuntament demana disculpes per les molèsties que aquestes afectacions puguin ocasionar a la ciutadania.