HA SORTIT LA BÚSTIA DEL MES DE FEBRER

aMartorell.com - Col·laborador - aMartorell.com
18/02/2013

Comparteix

Els 47.000 exemplars de La Bústia corresponent al mes de febrer ja s'estan repartint als domicilis dels vuit pobles del Baix Nord, Gelida i Masquefa. El continguts més destacats d'aquest edició són la subhasta del pavelló del CB Olesa, la dimissió del primer secretari del PSC d'Esparreguera, les mobilitzacions dels treballadors de l'empresa Stora Enso de Sant Andreu i la celebració dels 50 anys d'el Cau de Martorell.

Altres continguts són la suspensió de les emissions de la televisió de Sant Esteve, la creació de la Plataforma per la Tolerància d'Abrera, l'aprovació dels pressupostos municipals de Castellví, Masquefa i Gelida i el tancament d'accessos al parc natural de Montserrrat.

El reportatge està destinat a les retallades a l'ensenyament públic i les entrevistes als codirectors de les Passions d'Olesa i Esparreguera: Raul Díaz i David Aguado. A l'apartat d'esports crida l'atenció les 11 medalles aconseguides pel Tir Arc Olesa, la gran participació de la Marxa del Montserratí i els bons resultats del col.legi José Echegaray en esport escolar.

Enllaç