ES POSA EN MARXA LA QUARTA EDICIÓ DE LA PORTALS EN BTT I NEIX LA PORTALS CAMINADA I ULTRA

aOlesa.com
10/12/2012

Comparteix

 

La quarta edició de La Portals en Btt se celebrarà el 14 d’abril de 2013 i enguany farà homenatge aPepe Recio gran ciclista professional en la dècada dels 80 i encara està invicte com a guanyador de curses per etapes en el mateix any, entre elles Volta a Catalunya, Setmana Catalana, Volta a Aragó, Volta a Burgos, Volta al Alentejo, etc.

L’organització de La Portals tornarà a ser a càrrec del Club Esportiu Lataca i tindrà un recorregut de 57 quilòmetres aproximadament.

Per altra banda, aquest any 2013 neix una nova modalitat a La Portals, serà caminada (52 quilòmetres), a més es farà una variant i així es cobrirà la demanda de la ultra (72 quilòmetres). La Portals caminada i ultra se celebrarà el dia 13 d’abril, el dia abans de La Portals en Btt i també es farà homenatge en aquest cas a la Nuria Picas, Campiona del Mon d’Ultra Trail. La seva organització serà a càrrec de l’Associació Excursionista 4000 Peus.

Durant tot el cap de setmana 13 i 14 d’abril hi haurà activitats lúdiques per a petits i grans relacionades amb la muntanya i el territori. Seran organitzades per les dues entitats, conjuntament amb els ajuntaments i amb el suport del Patronat de la muntanya de Montserrat.