Demà divendres "El seguici festiu català" amb Daniel Vilarrubias, i per diumenge II Assemblea

L' Arrel Acció Cultural
17/05/2012

Comparteix

Per demà divendres des de L'Arrel Acció Cultural hem preparat cultura popular. Una conferència sobre la El seguici festiu català de la mà d'un gran coneixedor.
Per aquest diumenge hem preparat la II Assemblea General de l'entitat per tal de que tots i totes participem directament de les decisions a empendre i de les accions i activitats a organitzar per a la protecció i difusió del nostre patrimoni històric, cultural i etnològic.

CULTURA POPULAR!
El seguici festiu. Element patrimonial de la cultura catalana

Demà divendres 18 de maig de 2012 a les 19h us convidem a conèixer El seguici festiu. Element patrimonial de la cultura catalana. Un mitjà per endinsar-nos en els balls, danses, músiques, figures, entremesos, bestiari i altres elements que conformen els seguicis festius de Catalunya. La conferència se celebrarà al Saló de Sessions de l'ajuntament i serà impartida pel jove igualadí Daniel Vilarrubias i Cuadras, arxiver, historiador, músic i especialista en cultura popular, president de la Federació del Seguici Tradicional Històric d’Igualada (FESTHI).

Divendres 18 de maig de 2012, 19h
Saló de Sessions. Ajuntament d'Olesa de Montserrat (Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n. Olesa de Montserrat)
Conferència: “El seguici festiu. Element patrimonial de la cultura catalana”, a càrrec de Daniel Vilarrubias i Cuadras (arxiver, historiador, músic i especialista en cultura popular).

Organitza: L'Arrel Acció Cultural
[Col·labora: Ajuntament d'Olesa de Montserrat]

 

 

ASSEMBLEA!
II Assemblea de L'Arrel Acció Cultural

Per aquest diumenge L'Arrel Acció Cultural et convoca a la II Assemblea General de la nostra entitat, que se celebrarà aquest diumenge 20 de maig de 2012 a les 19h al Porxo de Santa Oliva, d'Olesa de Montserrat.

L'ordre del dia serà:
1.- Donar compte de les activitats realitzades.
2.- Elecció de la nova junta.
3.- Torn obert de paraules, precs i preguntes.

Podeu presentar les vostres candidatures responent aquest missatge fins diumenge 20 de maig de 2012 a les 17h.
Si estàs interessat en participar activament dins L'Arrel Acció Cultural però no pots venir a l'assemblea envia'ns un correu electrònic a: culturadarrel@gmail.com

Diumenge 20 de maig de 2012, 19h
Porxo de Santa Oliva
II Assemblea General de L'Arrel Acció Cultural

Organitza: L'Arrel Acció Cultural


Esperem que aquestes activitats siguin del vostre interès.

Us hi esperem!