Joves i grans s’han acostat a l’entrenament del CF Olesa per viure un matí de Reis diferent.

A l’entrenament d’aquest divendres dia 6, dia de Reis, hi haurà sessió fotogràfica i es podrà conèixer als jugadors del CF Olesa.

S’incorporen Jordi Plaza i Hassen i causen baixa Jose Funes i Toni Grima. Els fitxatges són de jugadors que actualment ja estaven jugant a 1ª catalana.

02/12/2011
El central del CF Olesa Raul Zajara ha estat sancionat amb un partit.

CF Olesa 0 - 4 Júpiter
28/11/2011
En l’estrena de Manel Delgado a la banqueta, el CF Olesa ha patit una dura golejada davant un rival potent.

Arriben dues noves incorporacions al Club de Futbol Olesa
25/11/2011
Mario Hita i Raul Zajara arriben al Club de futbol Olesa.

L'olesà Manel Delgado, nou entrenador del CF Olesa
22/11/2011
L’olesà Manel Delgado és el nou entrenador de l’Olesa. El 4t que agafa

Olímpic Can Fatjó 0 - 1 CF Olesa: primera victòria de la temporada
21/11/2011
Amb David Raso a la banqueta, el CF Olesa ha sumat la primera victòria de la temporada.

Jordi Caparrós i el CF Olesa arriben a un acord de desvinculació
18/11/2011
Les dues parts s’han posat d’acord per no continuar el lligam que els  unia des de fa un mes.

CF Olesa 0 - 3 Ascó: no pot ser
14/11/2011
Un gol a la primera part i dos a la segona han donat el partit a un Ascó que s’ha endut els 3 punts d’Olesa.

CF Olesa: torna Charly
10/11/2011
L’esquerra s’ha tornat a incorporar a la disciplina després que se li donés la baixa fa unes setmanes.

Tortosa 3 - 1 CF Olesa: molta lluita sense recompensa
07/11/2011
Nova derrota del CF Olesa, ara a Tortosa. L’equip ha encaixat el primer gol al minut 30. A la segona, ha vist com el Tortosa es posava amb un 3 a 0 impossible de remuntar.

CF Olesa: Rocamora, a punt de rebre l'alta
04/11/2011
L’extrem esquerra Carles Rocamora està a punt de rebre l’alta mèdica i poder tornar a l’equip.

Club de Futbol Olesa: tots amb l'equip!
03/11/2011
Tenint en compte la difícil situació del primer equip del CF Olesa, és en aquest moment quan es necessita el màxim suport.

CF Olesa 0 - 3 Almacelles: una altra derrota
02/11/2011
El CF Olesa ha encaixat una nova derrota com a local, en aquest cas davant l’Almacelles.

El CF Olesa recupera lesionats
27/10/2011
Jaume Farràs i Roger Peña estaran aquest diumenge a disposició de Caparrós per disputar el partit al Municipal de les Planes després d’haver superat els res...

Viladecans 0 - 0 CF Olesa: arriba el primer punt
24/10/2011
El CF Olesa suma el primer punt de la temporada gràcies a un partit molt seriós fet al camp del Viladecans.

Jordi Caparrós, nou entrenador del CF Olesa
19/10/2011
Àngel Català no ha convençut en la setmana que ha estat a la banqueta  olesana i serà Jordi Caparrós qui es farà càrrec de l’equip.

CF Olesa 1-6 Torreforta: mala estrena d'Àngel Català
17/10/2011
El CF Olesa torna a desfer-se en una segona part per oblidar i encaixa un 1 a 6 dolorós. Després de 6 jornades l’equip segueix sense puntuar.

El CF Olesa destitueix l'entrenador, Pedro Villegas
10/10/2011
El fins ahir tècnic del CF Olesa, ha estat destituït després de la derrota davant la UE Sants.

Sants 7 - 0 CF Olesa: matí per oblidar
10/10/2011
Golejada difícil de digerir d’un Olesa que s’ha quedat amb 10 al minut 22 per vermella directa a Dennís.